Welkom bij touwtrekvereniging de Groene Oase

touwtrekkend mannetje

TTV de Groene Oase is een touwtrekvereniging gelegen in Maasland (Zuid-Holland) opgericht in 1989. Onze vereniging beschikt over één van de beste touwtrek accommodaties in Nederland en heeft een rijke geschiedenis met deelnamen aan zowel nationale als internationale toernooien.

Touwtrekken is, naast roeien, de ultieme vorm van teamsport!
Binnen de Groene Oase zijn zowel dames en heren (vanaf 21 jaar) als jeugd (vanaf 14 jaar) actief.
Gezelligheid staat hierbij voorop, maar natuurlijk speelt peroonlijke lichamelijke ontwikkeling en goed presteren ook een rol.

touwtrekkend mannetje

 

Touwtrekken: Een sport die trekt!


Meekijken of meetrainen?

Training:

Elke woensdagavond
van 20:30 tot 22:00

adres: Baanderheer 16b Maasland


Hoe ziet een training eruit?
Klik hier voor meer informatie.

Geef jezelf (of samen met andere) op voor een geheel vrijblijvende training!
Dat kan hier

Agenda:
Hou ook de agenda in de gaten waar je onze leden in actie kunt zien.Copyright © TTV de Groene Oase
 

Nieuws


Trekkertocht Midden-Delflanddag
Op zaterdagmiddag 15 juni 2024 zal er vanaf het terrein van TTV Groene Oase weer een oude brommer- en tractoroptocht plaatsvinden. Rond 11:30 verzamelen de tractoren zich op het grasveld voor een toertocht van ongeveer 2 uur door de omgeving van Midden-Delfland. Na terugkeer op het terrein is er de mogelijkheid om wat te eten en te drinken én voor het publiek om al dit moois te bezichtigen.
Deelname aan de tocht en toegang tot het terrein voor bezoekers is gratis!

Wil jij ook komen kijken of hieraan deelnemen?
klik hier voor meer informatie.
Maar let op: het aantal deelnemers aan de tocht is beperkt, dus VOL=VOL.

Opgeven kan via mail: touwtrekken@groeneoase.nl


NK indoor touwtrekken
Zaterdag 20 januari vond het NK touwtrekken plaats in Holten. In de dames klasse deed ook een team van de Groene Oase mee! Zij behaalde een zeer mooie 3de plaats! Ook deden er twee jeugdleden van onze vereniging mee in een samengesteld team van NL/België. Zij belande helaas net buiten het podium. Maar dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van de gezellige en gemotiveerde dames van Touwtrekvereniging Gelderswoude! en De Berketrekkers! Namens iedereen binnen onze vereniging dank jullie wel voor deze mooie samenwerking!

NK 2024


WK indoor touwtrekken
van 8 t/m 11 februari vindt in Helsingborg in Zweden het WK Indoor touwtrekken plaats. Nederland is ook vertegenwoordigd met een damesteam en we zijn er trots op dat twee van onze leden hier onderdeel van zijn. Zij zullen met nog 6 anderen uitkomen in de dames 540kg klasse. Dit heeft behoorlijk wat publiciteit opgeleverd; zo stonden de dames op de voorpagina van de plaatselijke krant "de Schakel" (klik hier om het gehele artikel te lezen) en kwam de Westlandse Omroep Stichting met een video reportage.

wordt ook vriend van ons op FaceBook en blijf op de hoogte!

like us on facebook
  Bekijk ook onze promofilms!

Laatste update aan website:

teller bezoekers